ALEKSANDAR VUČIĆ NA TEŠKIM MUKAMA: Ko je pametna žena autorica „non-papera“? Da nije….

"Ko je pametna žena autorica nepotpisanog prijedloga koji rješava Kosovo? Iz Francuske nije, iz Njemačke nije, iz Italije nije, ali znamo da je Vučić poznaje i da je fantastično pametna", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na "Newsmax Adriji".

  • Regija

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 4

- Da nije Vladanka? Ili Suzana? Da nije Jadranka? Pilja nije - on je rekao ona mora još da uči - rekla je Obućina, a onda dodala:

- A od koga da nauči kad znamo ko najbolje zna karte. Ko uvijek nosi mape gdje god krene. Ako ne crta granice, crta pruge, ako nisu pruge, onda su putevi, ako nisu putevi, onda je kanalizacija. Ako nije kanalizacija, onda je GDP. Bilo na tabli, bilo na pausu, uvijek sa ciljem da narod razumije.

Na kraju je Jelena Obućina zaključila:

- Ako narod ne razumije, tu je i Vulin da pojasni. A on, kaže, odbacuje prijedlog, raspisuje izbore - Srbija se umirit' ne može. A za smiraj potrebno je jedinstvo cijelog srpskog svijeta - sa svih mapa. Gledaju Nijemci pa šapnu Kurtiju - sjedi kod kuće, ne ideš nigdje 11. maja. I čekaj. Znamo mi te mape još iz devedesetih.

Ko je pametna žena autorka nepotpisanog predloga -koji rešava Kosovo? Iz Francuske nije, iz Nemačke nije, iz Italije nije ali znamo da je Vučić poznaje i da je fantastično pametna.
Da nije Vladanka? Ili Suzana?
Da nije Jadranka?
Pilja nije - on je rekao ona mora još da uči. pic.twitter.com/2XdSiCXmSl

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...