NAJZGODNIJA SPORTAŠICA SVIJETA ŽARI I PALI INSTAGRAMOM: Zbog ovog videa fanovi gube koncentraciju...

Američka golferica Paige Spiranac spada u red najzgodnijih sportašica svijeta.

  • Sex i grad

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 0

Popularna je na društvenim mrežama, gdje ima više od tri miliona fanova, a često fotografijama izazove lavinu komentara. Mnogi smatraju da ova Amerikanka nema konkurenciju u svijetu sporta kada je u pitanju ljepota.

Ponekad, na radost brojnih fanove, objavljuje i vrelije fotografije.

Ovaj put, Paige je na Instagramu podjelila video u virtuelnoj igrici X-Golf. Amerikanka je predstavljala X-Golf kao novi način zabave za ljubitelje golfa, međutim pažnju je više privlačio njen izgled, što se moglo i naslutiti po komentarima fanova. Malo se ko mogao koncentrisati na pravila igrice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...