ODLAZAK ŠPANSKOG TV "HIHOTAVCA": Jeste li već vidjeli kako je humorista JUAN BORJA "komentirao" dolazak hurmi u BiH i izjave FADILA NOVALIĆA?! (VIDEO)

Borjin prepoznatljivi, zarazni smijeh koji mu je donio nadimak "The Giggles" ("Hihotavac"), godinama je nasmijavao televizijske gledaoce u show programu "Ratones Coloraos" u kojem je vodio beskrajno duhovite razgovore s voditeljem Jesusom Quinterom.

  • Zabava

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 0

Smrt Juana Joya Borje, najpoznatijeg španskog televizijskog komičara, čiji je humor godinama zasmijavao cijeli svijet, iznenadila je i njegove brojne poklonike u Bosni i Hercegovini. Borjin prepoznatljivi, zarazni smijeh koji mu je donio nadimak "The Giggles" ("Hihotavac"), godinama je nasmijavao televizijske gledaoce u show programu "Ratones Coloraos", u kojem je vodio beskrajno duhovite razgovore s voditeljem Jesusom Quinterom.

Posljednjih godina, u cijelom svijetu je nastala prava pomama za memova s njegovim emisijama, koji nemaju nikakve veze s njegovim originalnim izjavama nego su aktivisti na društvenim mrežama "učitavali" slavnom "Hihotavcu" vlastite monologe, komentare na aktuelne događaje i ličnosti. Ova "moda" se jako primila i kod bosanskohercegovačkih autora, koji su kroz usta Borje često na duhovit način i uz neodoljiv smijeh komentirali aktuelne događaje u našoj zemlji. Posljednji "komentar" slavnog Španca oduševio je korisnike društvenih mreža nedavno, kada je Borja na urnebesan način "govorio" u nabavci respiratora u BiH, "ismijavao" federalnog premijera Fadila Novalića i pri tome se u svom dobro poznatom maniru, zajedno s voditeljem, gušio od smijeha.

(SB)   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...