DODIK U SUKOBU S ELEMENTARNIM PROTOKOLIMA: Ministri poniženi, dočekao ih bez velike zastave Crne Gore, ali i bez zastave BiH

Na fotografijama koje je objavio Rabrenović, vidi se zastavica Crne Gore na stolu, ali iza domaćina i gostiju nije se nalazila velika državna zastava Crne Gore, kao ni državna zastava BiH, već isključivo zastave bh. entiteta Republika Srpska.

  • Mini market

  • 29. Apr. 2021  30. Apr. 2021

  • 7

"Nema kraja poniženjima koje ova Vlada priređuje građanima Crne Gore", objavio je na Twitteru potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović.

On je kritikovao činjenicu da tokom susreta crnogorskih ministara sa predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom i predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović shodno protokolu, domaćin nije istakao zastavu Crne Gore.

- Evo koliko domaćin poštuje goste iz Crne Gore, nije našao za shodno da primijeni protokol i da istakne zastavu zemlje iz koje su u zvaničnu posjetu došli dvojica ministara - napisao je Rabrenović.

Na fotografijama koje je objavio Rabrenović vidi se zastavica Crne Gore na stolu, ali iza domaćina i gostiju nije se nalazila velika državna zastava Crne Gore, kao ni državna zastava BiH, već isključivo zastave bh. entiteta Republika Srpska.

Dodik praksu, da u svojstvu jednog od tri člana kolektivnog šefa države, nikada goste ne dočekuje uz zastavu BiH, provodi od početka mandata.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović u Vladi Crne Gore, nakon završene posjete Hrvatskoj, jučer su boravili u Banjoj Luci.

Antenam.net / Faktor

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...