OKREĆE NA JUGO: Evo gdje će, kada i koliko padati u narednih nekoliko dana

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 30. Apr. 2021  30. Apr. 2021

  • 0

Prolazna kiša u ranim jutarnjim satima. U poslijepodnevnim satima rijetko u Bosni je moguć kratkotrajan lokalni pljusak. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C, a  dnevna između 20 i 26°C.

U petak sunčano uz umjerenu oblačnost. Prolazna kiša u ranim jutarnjim satima. U poslijepodnevnim satima rijetko u Bosni je moguć pljusak. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C, a dnevna između 20 i 26°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuju lokalni pljuskovi. Jači pljuskovi su u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 13°C, a dnevna između 21 i 27°C.

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne slaba kiša se očekuje na području Hercegovine, u centralnim, zapadnim i jugozapadnim dijelovima Bosne. Jutarnja temperatura zraka 11 i 17°C, a  dnevna između 21 i 27°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...