OVO NIJE DOBRO: U Covid-odjelu sarajevske Opće bolnice povećan broj hospitaliziranih pacijenata, na intenzivnoj njezi je...

U posljednja 24 sata u Covid-odjel Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” na bolničko liječenje je primljeno devet pacijenata, a dva su otpuštena kući.

  • Vijesti

  • 01. Maj 2021  01. Maj 2021

  • 0

U Covid-odjelu Opće bolnice na hospitalizaciji su trenutno 72 pacijenta, saopćeno je ovog jutra.

U posljednja 24 sata u Covid-odjel Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” na bolničko liječenje je primljeno devet pacijenata, a dva su otpuštena kući.

Jutros ukupan broj hospitaliziranih Covid-pacijenata u ovoj zdravstvenoj ustanovi iznosi 72, od kojih je šest na intenzivnoj njezi.

Osam je na postintenzivnoj, jedan pacijent je na respiratoru, dva su na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji i osam na high flow (visokom protoku kisika).

Tokom jučerašnjeg dana nije bilo smrtnih ishoda, navode ovog jutra iz Opće bolnice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...