VOJIN MIJATOVIĆ ODAO POČAST UBIJENIM BOŠNJACIMA: “SDP se obavezao da će na Kazane postaviti ploču, a ja u Tomašici” (FOTO)

"Biti hrišćanin znači činiti dobro, biti musliman znači činiti dobro, biti čovjek znači činiti dobro!”, poručio je Mijatović.

  • Društvo

  • 01. Maj 2021  01. Maj 2021

  • 6

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović posjetio je danas lokalitet masovne grobnice Tomašice, gdje je odao počast ubijenim Bošnjacima.

“Velika subota, dan pred Vaskrs, poznata kao strašna subota, dan koji opominje na duge Hristove muke na raspeću i upućuje ljude da treba da učine kakvo dobro ili milosrdno djelo.

Danas sam došao na lokalitet masovne grobnice Tomašice da se poklonim žrtvama.

SDP se obavezao da će na Kazane postaviti ploču na spomen stradalima, a ja sam se danas obavezao da ću postaviti ploču na mjesto stradalima u Tomašici.

Biti hrišćanin znači činiti dobro, biti musliman znači činiti dobro, biti čovjek znači činiti dobro!”, poručio je Mijatović.

Zemlja: Bosna i Hercegovina Entitet:Republika Srpska Mesto:Tomašica Lokacija:Masovna grobnica Tomašica Datum:01.05.2021....

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 1. svibnja 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...