TUŽNI PRIZORI NA MESTALLI: Zar je Miralem Pjanić zbog ovoga došao u Barcelonu!?

Kada je ljetos stigao u Barcelonu, Pjanić nije krio da je na taj način ispunio dječački san. Odmah su ga zadesili problemi s koronavirusom, ali kada se oporavio, počeo je da igra, uglavnom toplo-hladno.

  • Sport

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

Miralem Pjanić po deseti put u nizu nije dobio ni minute u La Ligi.

Kako je vrijeme prolazilo, nadao se iskusni veznjak da će izboriti mjesto startera, nametnuti se Ronaldu Koemanu, međutim desilo se suprotno i ispao je iz svih kombinacija i više praktično ne igra.

Pjanić vrijeme uglavnom provodi na klupi, a već sedmicama nije obukao dres i zaigrao na terenu. Posljednji put je to bilo protiv PSG-a u Ligi prvaka u revanšu osmine finala početkom marta.

I na Mestalli je presjedio na klupi. Na klupi nije bilo suspednovanog Koemana, ali kako pomoćnik Schreuder radi po njegovim instrukcijama, Pjanić opet nije dobio priliku.

U finišu prvog poluvremena kamere su uhvatile Pjanića kako s rukama u džepovima i maskom na licu komentariše igru svog tima, na šta je i navikao u posljednje vrijeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...