PORUKA DENISA ZVIZDIĆA POVODOM SVJETSKOG DANA SLOBODE MEDIJA: "Sloboda izražavanja mora biti preduvjet za objektivno, profesionalno i pošteno novinarstvo"

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH uputio je svim bosanskohercegovačkim novinarima i zaposlenima u medijima čestitku povodom 3. maja, Svjetskog dana slobode medija.

  • Vijesti

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 1

Denis Zvizdić uputio je svim bosanskohercegovačkim novinarima i zaposlenima u medijima čestitku povodom 3. maja, Svjetskog dana slobode medija.

- U povodu Svjetskog dana slobode medija, upućujem vam iskrenu čestitku i vjerujem da sloboda izražavanja mora biti preduvjet za objektivno, profesionalno i pošteno novinarstvo. Bez slobodnih medija, nema demokratije, a bez slobodnih novinara, nema slobodnih medija i zbog toga vas koji svoj posao obavljate profesionalno, podržavam u stalnoj borbi za afirmaciju slobode medija, istinito, pravedno, nezavisno i objektivno informiranje građana. Sretan vam 3. maj –  Svjetski dan slobode medija - naveo je Zvizdić u čestitki, saopćeno je iz njegovog Kabineta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...