MALO SE JELO, MALO SE PILO: Kamere snimile šta su nogometaši Barcelone pjevali na derneku kod Messija

Messi je jučer odlučio da organizuje druženje sa svojim saigračima pred najvažnije mečeve u sezoni. Argentinac je u svom domu organizovao roštilj i pozvao je sve saigrače da dođu.

  • Sport

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Njegov cilj je da se ekipa što bolje zbliži pred preostale četiri utakmice La Lige, u kojoj Barca ima šanse da postane prvak. Već za vikend ovaj tim očekuje veliki derbi protiv lidera Atletico Madrida koji bi mogao odlučiti dosta toga.

Messi je pozvao sve saigrače da dođu na roštilj, a očekivano, tu nije bio niko iz stručnog štaba. Na druženju je bio i Miralem Pjanić, koji je odlučio da kod Messija dođe taksijem.

Španski mediji objavili su da su se igrači Barcelone dobro zabavili jučer, a novinari su se jako brzo okupili ispred Messijeve kuće kako bi pokušali doći do neke ekskluzive.

Na Twitteru je španski "GOL" objavio da se tokom zabave moglo čuti kako igrači Barcelone pjevaju "Campeones, campeones, ole ole ole" i očito su uvjereni da će na kraju sezone postati prvaci Španije.

Španski mediji već su digli prašinu smatrajući da ovakva okupljanja nisu primjerena u vrijeme pandemije koronavirusa.

Oglasila se i katalonska vlada, koja je rekla da igrači poštuju mjere, jer je samo na okupljanju bio tim Barcelone, odnosno igrači koji i na treninzima i u kampu Barcelone borave zajedno, ali će svakako morati u srijedu obaviti testove na koronavirus.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...