INTER VEĆ NAPRAVIO LISTU ŽELJENIH POJAČANJA: Conteova želja je bh. napadač, i to…

"Gazzetta dello Sport" piše da je trener Intera Antonio Conte u dogovoru s direktorima kluba već napravio listu željenih pojačanja za narednu sezonu.

  • Sport

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Conteov ugovor istječe 2022. godine, ali je prioritet igrački kadar. Italijanski stručnjak nada se da neće morati prodavati svoje najbolje igrače, a u potrazi je, prije svega, za novim golmanom. Trenutno to mjesto pripada Samiru Handanoviću, no "Neroazzurri" gledaju u budućnost. Na Interovoj listi su Juan Musso i Marco Silvestri, s tim da je golman Verone “najlakša opcija”.

Također, traži se i novo lijevo krilo, a kandidati su Marcos Alonso i Emerson Palmieri, kao i Filip Kostić.

Inter želi i novog napadača koji će biti podrška za Romelua Lukakua, a kandidat je bh. reprezentativac i napadač Rome Edin Džeko. U ovom slučaju je moguće i da se u Interu odluče za mlađeg napadača, jer Dijamant ima 35 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...