NOVAK ĐOKOVIĆ U SARAJEVU VRŠI PRIPREME ZA NADOLAZEĆE TURNIRE: Evo gdje će trenirati u tri naredna dana…

Medijima nije bilo dozvoljeno prisustvo.

  • Sport

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković boravi u Bosni i Hercegovini. U Sarajevu će uraditi i pripreme za nadolazeći ATP turnir u Rimu i Roland Garros.

Ekipa N1 zabilježila je njegov dolazak u Centar “Safet Zajko” u Sarajevu, gdje će u naredna tri dana trenirati. Medijima nije bilo dozvoljeno prisustvo.

U poslijepodnevnim satima Đoković će otići u posjetu Bosanskim piramidama u Visoko, gdje će se sastati sa Semirom Osmanagićem. Ovo je njegov treći dolazak u BiH.

Svoje oduševljenje piramidama nije krio prošli put te je tada pozvao sve sportiste da dođu i provedu vrijeme u tunelima obogaćenim kisikom.

Đoković je i ovaj put stigao sa svojom porodicom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...