NAVIJAČI REALA BIJESNI: Hazard šokirao svojim ponašanjem na Stamford Bridgeu, sve su snimile kamere…

Eden Hazard se nakon dvije godine vratio na Stamford Bridge.

  • Sport

  • 06. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 0

Real Madrid je u revanš-susretu polufinala Lige prvaka gostovao Chelseaju. "Kraljevi" su razbijeni za 90 minuta igre i pravo je čudo kako su izgubili "samo" sa 2:0.

Belgijanac je bio starter na stadionu gdje je igrao godinama, a Zinedine Zidane ga je iz igre izveo u posljednjim minutama poslije zaista loše predstave.

Hazard je nakon posljednjeg sudijskog zvižduka šokirao navijače Real Madrida, jer se ponašao kao da su "Los Blancosi" izborili plasman u finale.

Naime, belgijski ofanzivac se smijao, plesao i grlio sa pojedinim igračima Chelseaja te mu poraz uopšte nije teško pao.

Hazardu je ovo bio drugi uzastapni meč u startnoj postavi, ali nije ostvario nikakav pomak poslije višemjesečne pauze.

Nema sumnje da će se 30-godišnjak u narednim danima naći na žestokom udaru španskih medija, posebno onih koji su naklonjeni Realu.

Hazard je plaćen s ogromnih 115 miliona eura, ali zbog ogromnih problema sa povredama, nikada nije uspio opravdati uloženi novac. Ove sezone je na svega 18 nastupa i tri postignuta gola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...