PANIKA U DODIKOVIM REDOVIMA: Nakon Inzkovog izvještaja Vijeću sigurnosti UN-a, oglasila se i kćerka Gorica…

Kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Gorica oglasila se nakon izvještaja visokog predstavnika Valentina Inzka Vijeću sigurnosti UN-a.

  • Mini market

  • 06. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 4

Podsjetimo, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko predstavio je pred Vijećem sigurnosti Ujedinjenih nacija 59. izvještaj o situaciji u BiH za period od 16. oktobra prošle do 15. aprila ove godine.

- Nedavne izjave Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, kojima dovodi u pitanje temelje Dejtonskog mirovnog sporazuma, OHR-a, odluke prethodnih visokih predstavnika i imenovanje novog visokog predstavnika, kao i suverenitet i teritorijalni integritet BiH, razlozi su za zabrinutost - naveo je Inzko.

Koliki je nemir u Dodikove redove unio Inzkov izvještaj, svjedoči i objava Gorice Dodik na Twitteru.

- Kaže Inzko da mu je zaposlenica briznula u plač nakon objave non-papera, jer se uplašila prekrajanja granica. A da se nije, možda, rasplakala, jer nakon toga ti ideš kući, a ona gubi benefite koje ima zbog “saradnje” s tobom?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...