JE LI OVO KRAJ PRIČE: Na adresu Barcelone stigle dvije fantastične ponude za Miralema Pjanića!?

Iskusni 31-godišnji veznjak ne dobija previše šansi od Ronalda Koemana i uveliko se priča o njegovom odlasku iz kluba, a to bi se vrlo lako moglo desiti.

  • Sport

  • 06. Maj 2021  06. Maj 2021

  • 1

Katalonski list "Sport" u svom današnjem izdanju donosi informaciju kako Miralema Pjanića žele dva kluba, a to su Inter i Chelsea.

Novi prvak Italije Inter želi dodatno pojačati tim za narednu sezonu, u kojoj će imati ogroman izazov da odbrane Scudetto, i Antonio Conte vidi bh. veznjaka kao idealan dodatak svom timu.

alt

Također, Thomas Tuchel bi rado Pjanića vidio u Chelseaju. On bi donio potrebno iskustvo mladom timu Chelseaja i njemački stručnjak će pokušati da ga angažuje.

Treba svakako napomenuti da je prije nekoliko dana "Mundo Deportivo" objavio vijest kako i Pep Guardiola želi Pjanića u Manchester Cityju i bit će veoma interesantno vidjeti hoće li Miralem napustiti Camp Nou nakon samo jedne sezone.

Njegov boravak u Barceloni nije protekao onako kako se bh. fudbaler nadao. U nemilosti je Ronalda Koemana koji više ne računa na njegove usluge.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine nastupio je u 28 utakmica ove sezone i na terenu je proveo samo 1.265 minuta. Nije imao učinka u ovim utakmicama.

Posljednji meč Pjanić je odigrao još u martu protiv PSG-a. Koeman ga nakon toga nije koristio i očigledno da je iskusni veznjak kod Nizozemca otpisan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...