SAMO PET MINUTA: Trening za učvršćivanje nogu za koji vam ne treba ni oprema (VIDEO)

Vježbe se izvode u intervalima od 30 sekundi.

  • Zdravlje

  • 07. Maj 2021  07. Maj 2021

  • 0

U potrazi ste za jednostavnom, učinkovitom i brzom vježbom za noge koja će učvrstiti vaše mišiće i pomoći vam da se vratite u formu? Možete je pronaći na YouTube kanalu „Mad Fit“ popularne kanadske fitness blogerice Maddie Lymburner koji trenutno ima gotovo šest miliona pretplatnika.

Jedan od razloga popularnosti kanala je kolekcija videa s jednostavnim vježbama koje se mogu izvoditi kod kuće i za koje vam ne treba nikakva oprema.

U jednom od njih Maddie je pokazala i svoj kratki trening za učvršćivanje nogu, koji traje samo pet minuta. Vježbe se izvode u intervalima od 30 sekundi i izmjenjuju s odmorom u trajanju od 10 sekundi, a komentari pretplatnika koji su isprobali trening i više su nego pozitivni.

Trening za učvršćivanje nogu:

30 sekundi skok-čučnjeva
30 sekundi regularnih čučnjeva
30 sekundi pulsirajućih čučnjeva
10 sekundi odmora

- odaberite stranu

30 sekundi obrnutih iskoraka
30 klasičnih iskoraka
30 sekundi pulsirajućih iskoraka
10 sekundi odmora

- promijenite stranu

30 sekundi obrnutih iskoraka
30 klasičnih iskoraka
30 sekundi pulsirajućih iskoraka
10 sekundi izdržaja u čučnju.

(Zadovoljna.hr)    

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...