MEGHAN MARKLE SVE RAZNJEŽILA: Haljina koja je istaknula trudnički trbuščić vojvotkinje, dopast će se mnogim ženama (VIDEO)

Cvjetnu haljinu iskombinirala je uz nekoliko decentnih komada nakita, uključujući i lančić brenda Awe Inspired, koji slavi žensku snagu, ali i Cartierov sat pokojne princeze Diane, za koji se pretpostavlja da ga je dobila na poklon od supruga.

  • Žena

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

S obzirom na trudnoću, Meghan Markle nije mogla prisustvovati koncertu Vax Live Global Citizena u Los Angelesu, kojem je glavni cilj bio potaknuti Amerikance na vakcinisanje protiv Covida-19. Umjesto toga, unaprijed je snimila videoporuku, koja je sinoć emitirana na američkoj televiziji zajedno s ostatkom tog koncerta. 

U videosnimku Meghan Markle sjedi u dvorištu kuće u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji, sastavljenoj od crvene cvjetne midi haljine. Tačnije, nosi košulju-haljinu s potpisom Caroline Herrere od stopostotne svile.

Udobna haljina je istaknula trudnički trbuščić vojvotkinje, koja zajedno s princem Harryjem ovog ljeta očekuju svoje drugo dijete – i to kćerkicu.

Cvjetnu haljinu iskombinirala je uz nekoliko decentnih komada nakita, uključujući i lančić brenda Awe Inspired, koji slavi žensku snagu, ali i Cartierov sat pokojne princeze Diane, za koji se pretpostavlja da ga je dobila na poklon od supruga.

U videoporuci vojovotkinja od Sussexa osvrće se na ekonomske probleme koje je pandemija koronavirusa donijela ženama širom globusa, piše Zadovoljna.hr.

- Kao predsjedavajući kampanje VAX LIVE, moj suprug i ja vjerujemo da je presudno da naš oporavak daje prednost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svih, a posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila... Otkako je započela pandemija, gotovo 5,5 miliona žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će još 47 miliona žena širom svijeta skliznuti u krajnje siromaštvo - istaknula je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...