"META BIO AKTIVISTA SDS-a“: Šarović osudio novu paljevinu automobila u Trebinju (FOTO)

Automobil je koristila Sanja Parijes, koja je na izborima 2018. bila kandidat SDS-a. Zaposlena je u UIO-u BiH.

  • Društvo

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović osudio je novu paljevinu automobila u Trebinju te izjavio da je meta bio aktivista ove stranke.

- Dokle? Još jedno nasilje u Trebinju - upitao je Šarović.

– Ovo je čak peti slučaj samo u ovoj godini paljevine i ugrožavanja života građana Trebinja! Nijedan slučaj do sada nije niti otkriven niti procesuiran! Osuđujem i nasilje i vlast koja neotkrivanjem počinilaca građane drži u stalnom strahu za život i imovinu! S obzirom na to da je meta bio naš aktivista, a da vlast ne reaguje, imamo pravo da sumnjamo da se radi o politički motivisanom napadu – napisao je Šarović na Facebook.

Докле? Још једно насиље у Требињу! Ово је чак пети случај, само у овој години, паљевиње и угрожавања живота грађана...

Posted by Мирко Шаровић - Mirko Šarović on Ponedjeljak, 10. May 2021.

Kako "Srpskainfo" saznaje u SDS-u, automobil je koristila Sanja Parijes, koja je na izborima 2018. bila kandidat SDS-a. Zaposlena je u UIO-u BiH.

Prema ranijim informacijama, vlasnik automobila Citroen je M. D. iz Trebinja. Kako saznajemo, u pitanju je suprug Sanje Parijes.

Iz policije su potvrdili da je protekle noći u naselju Gorica izbio požar na automobilu, ali više detalja nisu saopštavali dok se ne obavi uviđaj.

Funkcioneri Gradskog odbora SDS-a Trebinje održat će ovim povodom konferenciju za novinare u 13.30 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...