STIGLA NAJGORA MOGUĆA VIJEST: Poznata glumica smršavila 30 kilograma, ali sve je bilo uzalud...

"Ne mogu vam opisati koliko mi je značilo pročitati sve vaše poruke i priče, osjećam se mnogo bolje", dodala je kratku zahvalu u objavi.

  • Show

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

Glumica Rebel Wilson (41) cijelu prošlu godinu odlučila je posvetiti zdravlju i "zdravoj Rebel" te je uspjela smršaviti 30 kilograma. 

Nažalost, uprkos trudu, otkrila je kako ne može zatrudnjeti.

- Dobila sam loše vijesti danas i nisam ih imala s kim podijeliti - napisala je i dodala da razumije sve žene koje se bore s neplodnošću.

- Ne mogu vam opisati koliko mi je značilo pročitati sve vaše poruke i priče, osjećam se mnogo bolje - dodala je kratku zahvalu u objavi.

Wilson je u decembru 2019. godine priznala kako se od svoje 20. godine bori sa sindromom policističkih jajnika, što često pridonosi debljanju i poteškoćama sa začećem. Zbog tog sindroma razmišljala je i da zamrzne svoja kvalitetna jajašca.

- To je vrsta hormonskog disbalansa, a kod mene se manifestirala kroz rapidno debljanje - rekla je u intervjuu za "E!News".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...