NEVJEROVATAN VIDEO KRUŽI INTERNETOM: Pogledajte šta se dogodi kada za volan Ferrarija, vrijednog 600.000 maraka, sjedne neznalica…

Vlasnik skupocjenog vozila imao je dva vrlo turbulentna dana.

  • Auto

  • 12. Maj 2021  12. Maj 2021

  • 0

Video koji stiže iz Nizozemske, pokazuje šta se dogodi kada neiskusan vozač kupi superautomobil pa odluči testirati njegovu snagu na za to ne baš pogodnom mjestu.

Vlasnik skupocjenog vozila u Nizozemskoj imao je dva vrlo turbulentna dana. Na videu koji je prije nekoliko dana osvanuo na YouTubeu, vidimo “ispod čekića” nov Ferrari 488 Pista, vrijedan najmanje 300.000 eura, s više od 700 konjskih snaga, kako se mirno vozi autocestom. Potom vozač dodaje gas, gubi kontrolu te nakon samo nekoliko trenutaka testnu vožnju završava – pored ceste.

Vjerovatno najgora u svemu je činjenica da je riječ o potpuno novom automobilu, starom tek jedan dan!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...