RASPLET U SLUČAJU NAJPOZNATIJEG BJEGUNCA: Šta će Zdravko Mamić danas raditi u Livnu!?

On je tražio i odsluženje kazne u BiH, što mu je odbijeno, dok Zdravko Mamić za isti zahtjev još nije dobio odgovor.

  • Regija

  • 12. Maj 2021  12. Maj 2021

  • 0

Zdravko Mamić danas bi pred Kantonalnim tužilaštvom u Livnu u BiH trebao biti ispitan o navodima koje je iznosio u medijima, kao i o audiosnimcima koje je poslao USKOK-u u oktobru.

Mamića će navjerovatnije ispitati kantonalni tužilac, a postupku će prisustvovati i zamjenica direktora USKOK-a, koja će sve pratiti i nadzirati, kako procedura i nalaže kad se traži pravna pomoć druge države.

Zdravkov brat Zoran Mamić trebao se prije dva dana javiti na odsluženje zatvorske kazne u Remetincu, ali to nije učinio. On je tražio i odsluženje kazne u BiH, što mu je odbijeno, dok Zdravko Mamić za isti zahtjev još nije dobio odgovor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...