PJANIĆ MOŽE ODAHNUTI: Koeman pakuje kofere, procurila lista želja predsjednika Barcelone

Nogometaši Barcelone osvojili su samo bod na gostovanju protiv Levantea (3:3), čime su sebi znatno otežali borbu za titulu.

  • Sport

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Nakon ove utakmice, na velikom udaru našao se Ronald Koeman, koji se sinoć nije proslavio svojim izmjenama.

Nizozemac je napravio nekoliko pogrešnih izmjena koje su na kraju koštale Barcelonu pobjede te je nakon utakmice dobio velike kritike navijača, ali i španskih medija.

Već se u javnosti špekulira o tome da će Koeman vjerovatno dobiti otkaz na kraju sezone. Joan Laporta nije zadovoljan njegovim rezultatima u posljednje vrijeme i činjenicom da su kiksali tamo gdje niko nije očekivao.

Katalonski "Sport" objavio je večeras da će Laporta vjerovatno na ljeto tražiti novog trenera i navodno na listi već ima nekoliko imena te da je skoro pa jasno da se Koeman neće zadržati na klupi nakon ove sezone.

Na ovoj listi se, navodno, nalaze sedmorica trenera koje bi Laporta volio vidjeti na Camp Nouu te će oni biti kandidati ukoliko Koeman dobije otkaz.

"Sport" piše da se na ovoj listi nalaze Xavi, Jordi Cruyff, Jurgen Klopp, Marcelo Gallardo, Garcia Pimienta, Gabriel Milito i Thierry Henry. U slučaju da Koeman dobije otkaz, to, vjerovatno, mijenja i status Miralema Pjanića u ekipi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...