NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Vrući video Nives Celzijus oduševio fanove na Instagramu, pala i prva prosidba…

Hrvatska starleta obradovala je više od 400.000 fanova na Instagramu.

  • Estrada

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

O tome kako je Nives Celzijus (39) snimila svoj najnoviji video, najbolje govori činjenica da pjevačica na Instagramu nije više meta samo muškaraca nego su joj se počele upucavati i žene. 

- Kažu da žene u mojim godinama trebaju nositi jednodijelne kupaće kostima, pa eto, poslušah - napisala je Nives uz video.

Uz standardna udvaranja pripadnika jačeg spola, koji kao da malo oslabe sa svakom Nivesinom objavom, pjevačici su ozbiljne komplimente počele udjeljivati i žene. Jedna pratiteljica otišla je toliko daleko da ju je zaprosila. 

-  Niveska, hoćeš li mi biti žena? - napisala je, a Nives joj je odgovorila:

- Hoću. 

Uslijedila je još jedna bračna ponuda, na koju Nives nije odgovorila. 

24sata 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...