LATINO DIVA ODUŠEVLJAVA: Jennifer Lopez snimljena u jednostavnoj kombinaciji koju većina dama ima u ormaru (FOTO)

Iako je prigrlila ljubav prema udobnim trenirkama, latino diva u karantinu nije zapustila fizičku aktivnost. Naprotiv, i dalje je gorljiva zagovarateljica vježbanja. Ne čudi, stoga, što su je fotoreporteri uhvatili ispred omiljene teretane u Miamiju.

  • Žena

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Otkako se svijet suočio sa pandemijom koronavirusa, mnoge dame većinu slobodnog vremena provode u udobnim komadima odjeće, poput rastezljivih majica i trenirka. I Jennifer Lopez je jedna od njih.

Iako je prigrlila ljubav prema udobnim trenirkama, latino diva u karantinu nije zapustila fizičku aktivnost. Naprotiv, i dalje je gorljiva zagovarateljica vježbanja. Ne čudi, stoga, što su je fotoreporteri uhvatili ispred omiljene teretane u Miamiju.

Jennifer Lopez snimljena je u jednostavnoj kombinaciju koju većina dama ima u svom ormaru te je često nosi po kući. Riječ je o pamučnoj trenirci u zelenoj boji, bijelim tenisicama i običnoj T-shirt majici kratkih rukava.

Pjevačica je donji dio majice skupila u čvor te je zavezala ispod grudi. Na taj način je T-shirt transformirala u crop-top koji je razotkrio njezinu fit figuru, odnosno definirane mišiće ruku i trbuha.

Kosu je skupila u visoku punđu, oči sakrila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama, a ostatak lica prekrila dvjema zaštitnim maskama bez kojih niko ne izlazi na ulice.

Jennifer Lopez - 3Od obične pamučne majice Jennifer Lopez je napravila crop-top (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...