"POSEBNO AKO IH TI POZOVEŠ…": Milorad Dodik govorio o mobilizaciji Vojske Republike Srpske, a onda ga je Dragan Mektić sastavio sa zemljom…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 14. Maj 2021  14. Maj 2021

  • 0

Tako je Mektić na Twitteru prokomentirao najave člana Predsjedništva i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o mogućoj brzoj mobilizaciji Vojske Republike Srpske.

Podsjetimo, Dodik je kazao kako je Vojska Republike Srpske ostvarila sve svoje ciljeve, branila svoj narod te joj, kako je naveo, uporno pokušavaju pripisati antiratna i antizakonska postupanja.

“Veoma brzo je moguće ponovo mobilizovati Vojsku RS”, kazao je Dodik.

Na Dodikove najave, kratko je reagirao Dragan Mektić.

"Da, posebno ako ih ti pozoveš", poručio je Mektić Dodiku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...