PJANIĆ MOŽE ODAHNUTI: Koeman je uskoro bivši, u Barceloni već zakazali sastanak s novim trenerom...

Ronald Koeman bi uskoro mogao postati bivši trener Barcelone.

  • Sport

  • 16. Maj 2021  

  • 1

Nizozemski stručnjak stigao je prošlog ljeta, ali Barcelona je pod njegovim vodstvom, izuzmemo li osvajanje Kupa, imala užasnu sezonu. Rano se oprostila od Lige prvaka, a u La Ligi igra dosta promjenjljivo, a dva kola prije kraja propustila je šansu da bude prvak.

Sve su češće glasine o odlasku Nizozemca, iako ima ugovor s Barcelonom, a kao njegov nasljednik spominje se Xavi Hernandez. Nekadašnji igrač i kapiten Barcelone tek je produžio saradnju s Al Saddom u Kataru, ali je svejedno zakazan sastanak između njega i upave Barcelone.

Navijači žele da Xavi preuzme Barcelone, a novi predsjednik Laporta pokušat će da im ostvari tu želju. Dolaskom Xavija, bio bi skoro siguran i ostanak Lionela Messija u klubu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...