GRMI, PUŠE, PADA, ALI DO KADA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas prije podne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

  • Vijesti

  • 18. Maj 2021  18. Maj 2021

  • 0

Tokom dana u Bosni porast oblačnosti, što poslije podne ili u večernjim satima može uvjetovati lokalne pljuskove. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan zapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 12, a dnevna od 15 do 24 stepena.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Tokom poslijepodneva ili u večernjim satima očekuje se prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 7 do 13, a dnevna od 9 do 18 stepeni.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno s kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a dnevna od 12 do do 21 stepen.

U petak u Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a u Bosni umjereno oblačno. Tokom dana, uz nešto više oblaka u sjeveroistočnim područjima može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna od 11 do 21 Celzijev stepen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...