IZA USPJEŠNOG MUŠKARCA STOJI ŽENA: Supruga Tomislava Tomaševića ne jede meso, zajedno planinare, a i ona voli...

Tomašević je uoči izbora otkrio i kako je njegova supruga vegeterijanka. Tom se načinu prehrane prilagodio i on i jednom sedmično “izgušta” ćevape.

  • Žena

  • 18. Maj 2021  18. Maj 2021

  • 1

Jedna od osoba o kojoj se posljednjih dana najviše govori svakako je Tomislav Tomašević. U prvom krugu lokalnih izbora ovaj 39-godišnji Zagrepčanin dobio je uvjerljivo najviše glasova te će se 30. maja za prvu fotelju Zagreba boriti s Miroslavom Škorom. Međutim, iza svakog uspješnog muškarca, kaže se, stoji žena – a evo ko je njegova.

Riječ je o samozatajnoj Ivi Mertić-Tomašević, 40-godišnjoj instruktorici joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike, a par će u srijedu proslaviti petu godišnjicu braka, piše "Gloria".

 900Foto: Facebook

Iako o svome privatnom životu govore rijetko, na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije koje dokazuju kako dijele zajedničku strast prema aktivizmu, avanturama i planinarenju. Zajedno su, naime, obišli brojne svjetske vrhove, prenosi Zagreb.info.

900Foto: Facebook

Inače, u videointervjuu za Zagreb.info Tomašević je uoči izbora otkrio i kako je njegova supruga vegeterijanka. Tom se načinu prehrane prilagodio i on, ali jednom sedmično “izgušta” ćevape.

   900Foto: Facebook

“Ne idem baš po kafićima, jer kavu baš ne pijem, ali baš imam jednu ćevabdžinicu, ona mi je… ‘ajmo reći i kvartovski birc u isto vrijeme. Luk, lepinja, kajmak, krumpirići, i to jednom tjedno jer obično jednom u tjedan dana jedem meso. Supruga je vegetarijanka, a ja meso jedem maksimalno dva puta tjedno i to su obično baš ćevapi’, otkrio je tada Tomašević i dodao kako ćevape radnim ranom zalije sokom, a vikendom se počasti i pivom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...