PRIVEDENI ČLANOVI GRUPE DARKA ELEZA: Miloš Obradov i Nedeljko Lizdek hapšeni zbog ubistva sarajevskih policajaca (VIDEO)

MUP Republike Srbije donio je danas odluku kojom se Darku Elezu ukida državljanstvo Republike Srbije, a dovodi se u vezu s krivičnim djelima iz oblasti organizovanog kriminala.

  • Hronika

  • 18. Maj 2021  18. Maj 2021

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS danas su na području Istočnog Sarajeva uhapsili dvije osobe.

Navodno se dovode u vezu s istragom koja se odnosi na djelovanje kriminalne grupe Darka Eleza na tom području, piše Atvbl.com.

Nezvanično, uhapšeni su Miloš Obradov i Nedeljko Lizdek.

Istraga se vrši u saradnji s Tužilaštvom BiH, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih osoba.

Podsjećamo, MUP Republike Srbije donio je danas odluku kojom se Darku Elezu ukida državljanstvo Republike Srbije, a dovodi se u vezu s krivičnim djelima iz oblasti organizovanog kriminala.

To znači da Elez ima samo državljanstvo naše zemlje te da mu se za sva krivična djela koja mu se stavljaju na teret, može suditi u BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...