JE LI OVO KONAČNO ZBOGOM: Dva nogometna velikana u borbi za Miralema Pjanića...

Bh. veznjak je tek prošlog vikenda, nakon gotovo tri mjeseca, dobio šansu za igru od Ronalda Koemana, a španski mediji pišu da je 31-godišnji fudbaler na listi igrača koje klub želi prodati.

  • Sport

  • 20. Maj 2021  20. Maj 2021

  • 1

Iako je Pjanić ranije govorio kako namjerava ostati u Barceloni, ponude koje stižu iz drugih klubova su veoma primamljive i neće biti nikakvo čudo ako reprezentativac BiH napusti Camp Nou.

Francuski mediji javljaju da za sada najviše interesa za Pjanića pokazuju PSG i Chelsea. Interes oba tima veoma je ozbiljan i oni će ga pokušati dovesti u svoje redove tokom ljeta.

Chelsea se već određeni period povezuje sa Pjanićem. Navodno ga Thomas Tuchel želi u svom timu i vidjet ćemo da li će Miralem zaista zaigrati na Stamford Bridgeu.

PSG se i prije nekoliko sezona pojavljivao kao opcija za Pjanića. Međutim, on je tada ostao u Juventusu, iako je ponuda iz Pariza bila zaista primamljiva.

Katalonski mediji objavili su prije nekoliko dana kako je i Juventus zainteresovan za usluge bh. fudbalera i da za njegove usluge nude Rodriga Bentancura.

Također, povezivao se još sa Manchester Cityjem i Interom pa će ovo ljeto za bh. fudbalera biti veoma uzbudljivo kada je transfer u pitanju.

Pjanić je ove sezone igrao jako malo kod Ronalda Koemana. Nastupio je samo 29 puta, većinom je ulazio s klupe i na terenu je proveo 1.269 minuta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...