LIJEPA RUSKINJA IZNENADILA IZJAVOM: "Moramo oprostiti muškarcima ako potraže seks na drugom mjestu!"

Svjetska i europska prvakinja u umjetničkom klizanju, Ruskinja Elizaveta Tuktamiševa nedavno je za ruske medije dala jedan intervju koji je uzburkao i podijelio javnost. 

  • Sex i grad

  • 22. Maj 2021  22. Maj 2021

  • 0

U intervjuu je lijepa Tuktamiševa pričala o brojnim životnim temama, a svima je za oko zapala priča oko situacije sa partnerima, gdje je ona dala zanimljivo mišljenje o muškarcima koji varaju.

"Slušajte, radi se o različitim potrebama. Ja, naprimjer, nemam problem ako sam dugo bez seksa. Kod muškaraca je drugačije. Moramo im oprostiti ako potraže seks na drugom mjestu", rekla je Tuktamiševa.

Nije to prvi put da je Tuktamiševa uzburkala javnu sferu. Prije tri godine je na jednoj klizačkoj izvedbi izvela striptiz i tako razbjesnila mnoge ljubitelje sporta.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...