VIJEĆNIK IZ BUGOJNA RUKAMA KIDAO NEDAVNO POSTAVLJENI ASFALT: "I budala vidi da se ovdje krade!" (VIDEO)

"Put je izgrađen prije mjesec dana, a na kraju puta asfalt je takav da se može lomiti rukama. Nije to ništa novo, svugdje je to tako. To se dešava po cijeloj općini Bugojno", kazao je je Omerinović.

  • Društvo

  • 23. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

Semedin Omerinović, predsjednik MZ Vučipolje, a ujedno i vijećnik Naroda i pravde u Općinskom vijeću Bugojno, danas je pokazao koliko je nekvalitetan asfalt od kojeg se prave ceste u toj Općini. On je, naime, rukama kidao asfalt, a sve je snimljeno kamerom.

"Put je izgrađen prije mjesec dana, a na kraju puta asfalt je takav da se može lomiti rukama. Nije to ništa novo, svugdje je to tako. To se dešava po cijeloj općini Bugojno", kazao je je Omerinović za Klix.

U izgradnji puta učestvovala je Općina, a Omerinović nije upoznat s sumom novca koja je izdvojena za izgradnju ovog puta.

"Rijetko da oni objave koliko je izdvojeno sredstava za nešto, ali i budala vidi da se tu kradu pare. Uglavnom se izdvoji više novca nego što vrijedi izgrađeni put", kazao je.

Loši putevi širom Bosne i Hercegovine nisu ništa neuobičajeno, a posljednje vrijeme česti su snimci na kojima ljudi rukama lome tek postavljeni asfalt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...