OBJAVLJEN FINANSIJSKI IZVJEŠTAJ FK SARAJEVO: Bordo klub na plate i ostala primanja potrošio skoro milion više u odnosu na prethodnu godinu

Izvještaj su potpisale Maša Muratović i Sabrina Buljubašić.

  • Ekonomija

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

Fudbalski klub Sarajevo objavio je finansijski izvještaj za prošlu godinu, kao i većina drugih klubova u Premijer ligi BiH. 

Klubu s Koševa prihodi su se, u odnosu na 2019. godinu, povećali za, otprilike, 3,7 miliona KM, ali su, također, povećani i troškovi za isplatu uposlenicima.

Na plate i ostala primanja Sarajevo je tokom 2019. godine izdvojilo 6.523.309 KM, dok je godinu kasnije skoro milion više izdvojeno u te svrhe, 7.429.059 KM, piše "Oslobođenje".

imageBilans (FK Sarajevo)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...