SUPRUGA HRVATSKE NOGOMETNE LEGENDE ZAPALILA INSTAGRAM: Pozirala je na pijesku u vrućim hlačicama i majici s dubokim dekolteom (FOTO)

Atraktivna supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića Raquel Mauri iznenadila je pratioce vrućom fotografijom koju je objavila.

  • Sex i grad

  • 24. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 0

Raquel je pozirala u vrućim hlačicama i majici s dubokim dekolteom, na pijesku. Slika se svidjela mnogima, te je brzo skupila preko 17.000 lajkova. U komentarima su joj pratitelji dijelili samo komplimente.  

''Lijepa za barem 3 života, a u toj su obitelji svi zgodni'', ''Kako si lijepa, cijela si stvorena za modela'',''Spektakularno kao i uvijek'' pisali su joj. 

altFoto: Instagram

Inače, Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.  

Foto: Instagram

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić. 

Skladan par je u braku dobio i dvije kćeri, a uz već spomenutu Altheu kojoj je šest godina imaju i trogodišnju kći Adaru. 

Raquel na Instagramu ima 708 hiljada pratitelja, a svoje objave posvećuj posvećuje najčešće obitelji ili modi kojoj je jako vjerna. 

Ranije ovog mjeseca pozirala je sa sestrom Irene, što nije prošlo nezapaženo pa su tako zaradile brojne komplimente.


Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...