KLOPP MOŽE ODAHNUTI, PRONAŠAO JE FANTASTIČNO POJAČANJE: Defanzivac stiže na Anfield, uskoro zvanično predstavljanje

Navijači Liverpoola mogu odahnuti. Na Anfield stiže novo pojačanje u odbrambenom redu.

  • Sport

  • 24. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 0

Ekspert za transfere Fabrizio Romano potvrdio je da je tim sa Anfielda kompletirao transfer defanzivca Ibrahima Konatea iz redova RB Lepziga.

Pomenuti fudbaler će potpisati ugovor do 2026. godine, a uskoro se očekuje i zvanično predstavljanje, nakon čega će biti poznati i ostali detalji ugovora.

Redsi su tražili štopera i pronašli su u Konateu, a to znači da bi se Ozan Kabak mogao vratiti u Bundesligu. Obzirom da je Schalke ispao za njegove usluge je zainteresovano nekoliko klubova.

Jurgen Klopp želi osvježiti tim. Završavaju se razgovori sa Patrickom Bamfordom, a klub će uskoro u potragu za kvalitetnim veznjakom obzirom da Georgino Wijnaldum napušta Anfield.

Navodno bi sa Bamfordom sve trebalo biti završeno do sredine juna, jer su u timu sa Anfielda spremili cifru koja će zadovoljiti Leeds.

Jurgen Klopp je veliki fan Bamforda i to nije krio u ranijim izjavama.

"Kakav je igrač, Bamford! Sjećam se da su ljudi govorili da je Leedsu potreban pravi golgeter, da Patrick nije dovoljno dobar i tako te stvari. Sretan sam što su svi pogriješili u procjenama. On je izuzetan igrač i nevjerotvatan radnik na terenu", bile su riječi Kloppa.

Počelo je uzbudljivo i nema sumnje da će na Anfieldu biti dosta dešavanja ovog ljeta, a posebno po završetku predstojećeg EURO-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...