OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO PRATITI: U doktorskoj disertaciji Sebije Izetbegović naveden mentor Asim Kurjak...

Čak se i u radu zahvalila prof. Kurjaku, mentoru njenog rada, te prim. dr. Stjepanu Skenderoviću, prof. dr. Idrizu Bukviću i prof. dr. Sreći Šimiću.

  • Društvo

  • 25. Maj 2021  25. Maj 2021

  • 9

Nakon intervjua koji je prof. dr. Asim Kurjak dao za Face TV, gdje je komentarisao zvanično obrazovanje generalne direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović, sve su češća pitanja u javnosti u vezi s vjerodostojnosti diplome Izetbegović.

Sebija Izetbegović je u svojoj biografiji ustvrdila da je u ratnim godinama specijalizaciju iz ginekologije, koju je započela u Sarajevu, nastavila u Zagrebu, u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Između ostalih, cijelu priču je komentarisao Elmedin Konaković, koji je kazao:

“Da neko lažira specijalizaciju, nije mi izgledalo logično, bez obzira što poznajem gospođu. Obećavam da ću u hitnom roku napisati dopis i zatražiti od Izetbegović dokumentaciju i to će se brzo realizirati“, kazao je Konaković.

Novinska agencija Patria u posjedu je nekoliko strana doktorske disertacije dr. Izetbegović, gdje se navodi da joj je mentor Asim Kurjak.

altIzvor : NAP.ba

Čak se i u radu zahvalila prof. Kurjaku, mentoru njenog rada, te prim. dr. Stjepanu Skenderoviću, prof. dr. Idrizu Bukviću i prof. dr. Sreći Šimiću.

Uz još neke ljekare, dr. Izetbegović je posebno zahvalila dr. Senadu Mehmedbašiću za pomoć tokom izrade doktorske teze.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...