JE LI OVO ZNAK DA JE SVE GOTOVO: Barcelona odredila cijenu za Pjanića, karijeru bi mogao nastaviti u jednom od dva nogometna velikana...

Mediji sa Pirineja tvrde da je Miralem Pjanić već otpisan u Barceloni.

  • Sport

  • 28. Maj 2021  28. Maj 2021

  • 0

Pjanić je u Barcelonu stigao s velikim očekivanjima, ali umjesto startera, postao je posmatrač s klupe. U drugom dijelu sezone skupio je svega nekoliko nastupa, a zaboravio je kako to izgleda biti starter.

Don Balon tvrdi da se Pjanić opet povezuje s Bayernom, koji je bh. reprezentativca htio dok je bio član Rome, a spominje se i navodni dolazak u Milan.

Bavarci su jedan od najboljih evropskih klubova, dok su se "Rossoneri" vratili u Ligu prvaka nakon mnogo godina odsustva i žele opet da budu konkurentni u elitnom takmičenju.

Navodi se da je Pjanić na prodaju, a Barcelona se nada ponudi od 30 miliona eura.

Tu ponudu bi Katalonci prihvatili bez previše razmišljanja, ali je teško vjerovati da će neko ponuditi traženi novac, pogotovo nakon slabe sezone 31-godišnjaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...