DOSTOJNE KONKURENCIJA: Ovo je 10 hit torbi i torbica u boji konjaka (FOTO)

Ljeto traži prozračne tkanine koje se ne gužvaju, krojeve koji ti pružaju slobodu pokreta kako bi u potpunosti mogla uživati u najljepšem godišnjem dobu, ali i preživjeti ponekad nesnosne vrućine koje ono nosi sa sobom.

  • Žena

  • 28. Maj 2021  

  • 1

Trendovi dolaze i odlaze, ali neke su stvari vječne. Imaju status klasika, a žene im se vraćaju iz sezone u sezonu. Razlog je jednostavan - radi se o komadima koji uvijek izgledaju dobro i nikad ne izlaze iz mode.

Mjesto među takvim komadima imaju primjerice mala crna haljina, elegantne salonke, bež baloner, crna torba... Tu su i komadi koji nam možda ne padaju na pamet prvi, ali su jednako divni i uvijek nosivi.

Jedan takav komad, odnosno modni dodatak, jesu i torbe i torbice u boji konjaka. Smeđe torbe izgledaju jednako dobro kao crne, nosive su gotovo na sve, a svakoj kombinaciji daju dozu elegancije. Iako smeđu boju često povezujemo s jeseni, ne trebamo je zaobilaziti ni u ostatku godine, kada je također savršen modni odabir.

Mi smo zato zavirili u trgovine i u našoj galeriji izdvojili dio ponude torbi boje konjaka koje će vam (možda) biti draže čak i od konkurencije u crnoj boji, piše zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...