O OVOME BRUJI ITALIJA: Otkriveno šta se dogodilo u svlačionici Milana i zašto je Zlatan Ibrahimović jedan od najvećih...

Zlatan Ibrahimović je protekle sezone odigrao ukupno 27 utakmica za Milan i ostvario je učinak od 17 golova i tri asistencije.

  • Sport

  • 29. Maj 2021  

  • 0

Od ovih 17 pogodaka 15 je zabio u Seriji A, no ekipa je bez njega uspjela da na kraju sezone ostvari pobjedu protiv Atalante koja im je donijela plasman u Ligu prvaka.

Sportski direktor Rossonera Paolo Maldini otkrio je kako je pred početak sezone u Seriji A Ibrahimović održao zanimljiv govor u svlačionici i da je obećao Ligu prvaka.

"Na početku sezone Ibra je održao govor u svlačionici. Pitao je igrače ko je od njih već igrao u Ligi prvaka? Samo je Hakan Calhanoglu digao ruku, a Zlatan je potom rekao: To će se naredne sezone promijeniti", otkrio je Maldini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...