„TI SI JEDNO OBIČNO…“: Kuha u Republici Srpskoj zbog izbora novog visokog predstavnika, Mektić brutalno prizemljio Tegeltiju...

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić burno je reagirao na najnovije tvrdnje savjetnika člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milana Tegeltiju.

  • Mini market

  • 29. Maj 2021  

  • 0

Podsjetimo, danima na društvenim mrežama traje verbalni rat između Milana Tegeltije i Dodikovih oponenata u Republici Srpskoj, a sada svjedočimo nastavku te priče.

„Rodoljubivi članovi PDP-a moraju se ograditi od jučerašnje izjave Branislava Borenovića i tražiti njegovu smjenu sa čela partije! U suprotnom će nositi teret sluganstva i vazalstva koji će pratiti tu partiju i ničim se neće moći oprati“, poručio je Tegeltija nakon što je Borenović pozdravio odluku PIC-a o imenovanju novog visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

Nakon brojnih reakcija iz redova opozicije, na Twitteru se oglasio i Dragan Mektić.

„Koji si ti uopšte faktor da tako nešto tražiš. Kao obično tvitersko narikalo puno sebi uzimaš za pravo“, poručio je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...