SRAMOTNO: Incident na biračkom mjestu u Zagrebu, ostavili poruku na zidu (FOTO)

Na zagrebačkoj Osnovnoj školi Borovje jutros je zatečen grafit neprimjerenog sadržaja koji je škola odmah prefarbala.

  • Regija

  • 30. Maj 2021  

  • 1

Natpis “Spasimo Zagreb od komunista” dočekao je u nedjelju ujutro, na drugi krug lokalnih izbora, članove biračkog odbora na biračkom mjestu u Borovju.

“U toj su školi tri izborna mjesta, jedina u Borovju. Natpis nas je dočekao jutros i domar ga je odmah prefarbao. Takav natpis je jasan primjer kršenja izborne šutnje, a predstavlja i uništavanje javnog dobra”, naglasila je jedna članica biračkog odbora za N1.

alt Izvor: N1/Zoran Peharalt Izvor: N1/Zoran Peharalt Izvor: N1/Zoran Peharalt Izvor: N1/Zoran Peharalt Izvor: N1/Zoran PeharaltIzvor: N1

Policija je događaj prijavila, kaže, po službenoj dužnost.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...