ČESTITKA GRADONAČELNICE KARIĆ TOMAŠEVIĆU: "Uvjerena sam da će naši gradovi Sarajevo i Zagreb imati još bolju..."

"...saradnju nego do sada, utemeljenu na međusobnom uvažavanju i progresivnim politikama."

  • Vijesti

  • 30. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 4

Danas je održan drugi krug izbora u Hrvatskoj gdje prema izlaznim anketama u utrci za gradonačelnika Zagreba ubjedljivo vodi Tomislav Tomašević, lider zeleno-lijeve koalicije Možemo!, a gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić već je čestitala svom kolegi.

Karić je čestitala pobjedu Tomaševiću uz naglasak na nastavak saradnje između Zagreba i Sarajeva.

"Uvjerena sam da će naši gradovi, Sarajevo i Zagreb imati još bolju saradnju nego do sada, utemeljenu na međusobnom uvažavanju i progresivnim politikama", napisala je Karić.

Podsjetimo, u 19:00 sati su u Hrvatskoj objavljene izlazne ankete prema kojima Tomašević ima ubjedljivu prednost naspram svog protivnika Miroslava Škore, lidera Domovinskog pokreta, piše Oslobođenje.

Čestitam Tomislav Tomašević na izboru za novog Gradonačelnika Zagreba. Uvjerena sam da će naši gradovi, Sarajevo i ...

Objavljuje Benjamina Karić rođ. LondrcNedjelja, 30. svibnja 2021.

Prema procjenama, za skoro dvostruko Tomašević vodi, tačnije sa 68,27 posto naspram 31,73 posto glasova koliko ima Škoro.

Trenutni rezultati (20:14 sati) pokazuju da Tomislav Tomašević ima 67,20 posto, a Miroslav Škoro 32,80 posto glasova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...