STARI MOST U BOJAMA VELEŽA: "Bravo, 'Rođeni'! Protjerali su ga i rušili, ali nisu mogli ugasiti ljubav..."

"...ponos i slavu. Igra Velež, ima Mosta. Čestitke svima!"

  • Vijesti

  • 30. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 2

Stari most u Mostaru večeras je obasjan bojama Fudbalskog kluba Velež koji je večeras izborio plasman u Evropu nakon pauze od 33 godine.

Čestitke pristižu sa svih strana a oglasili su se i iz Centra za mir i multietničku saradnju Mostar, piše N1.

“Bravo, Rođeni! Protjerali su ga i rušili, ali nisu mogli ugasiti ljubav, ponos i slavu. Igra Velež, ima Mosta. Čestitke svima!“, naveli su iz Centra za mir i multietničku saradnju.

“Rođeni” su u posljednjem 33. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine slavili rezultatom 0:1 protiv Mladost DK, čime su sezonu završili trećiplasirani na tabeli državnog prvenstva i ostvarili plasman u Konferencijskoj ligi.

Tako su ostvarili prvi poslijeratni nastup u evropskim takmičenjima. Posljednji put Velež je igrao u Kupu UEFA još 1988. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...