POTPUNI REMONT EKIPE: U Barcelonu stigao Aguero, ali navijači iščekuju dolazak još dva pojačanja iz Engleske

Sergio Aguero nastavlja karijeru u dresu Barcelone. Argentinski napadač sinoć je sletio u Španiju, a jutros bi trebao odraditi ljekarske preglede.

  • Sport

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

Međutim, Barcelona uveliko radi i na dolasku Georginija Wijnalduma, koji će narednog mjeseca biti slobodan igrač, jer mu istječe ugovor s Liverpoolom.

Nizozemac nije odlučio da produži ugovor s klubom s Anfielda i, kako stvari stoje, i njega ćemo od naredne sezone gledati u dresu Barcelone.

Wijnaldum se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Nizozemske, koja se priprema punom parom za nastup na Evropskom prvenstvu.

U Barceloni, ipak, ne žele čekati kraj Eura kako bi predstavili Wijnalduma i odlučni su da sve to obave prije početka Evropskog prvenstva.

Naime, ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je da su u Barceloni odlučili da pošalju svoj ljekarski tim u trening-kamp reprezentacije Nizozemske kako bi Wijnaldum mogao obaviti ljekarske preglede.

Ukoliko sve bude prema planiranom, on će potpisati ugovor s Barcelonom i pozirati u dresu ovog kluba, a zvanično će biti predstavljen na Camp Nouu nakon što se završi Euro. Očekuje se da Wijnaldum potpiše ugovor do ljeta 2024. godine.

Planirano je da to uradi i Eric Garcia, koji, također, stiže u Barcelonu iz Manchester Cityja kao slobodan igrač, ali će on biti predstavljen u utorak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...