LEJLA FILIPOVIĆ U HIT IZDANJU: Pogledajte je u haljini koja laska svakoj figuri (FOTO)

Uz haljinu koja je rad hrvatske dizajnerice Anite Pokrivač, lijepa Lejla iskombinirala je bež torbicu i sandale na visoku potpeticu u zlatnoj boji.

  • Žena

  • 02. Jun. 2021  02. Jun. 2021

  • 0

Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a posljednja koju je pokazala na svom Instagram profilu, ukratko se može opisati kao sjajno proljetno izdanje.

Na posljednjoj objavljenoj fotografiji Lejla, naime, nosi žutu haljinu na preklop, ukrašenu cvjetnim uzorkom, s pojasom za vezanje oko struka. Haljina dugih, blago puf rukava midi dužine na rubovima ima volane i sigurno je jedan od najpopularnijih modela u proljetnim, ali i ljetnim mjesecima, piše Zadovoljna.hr.

Osim žute boje, koja je veliki hit već nekoliko sezona, dodatno poželjnom ju čini najpopularniji proljetno-ljetni uzorak, onaj cvjetni, ali i kroj koji laska svih figurama. Zahvaljujući pojasu koji se veže oko struka, ovaj "pametni" kroj haljine proljepšava figuru i struk čini vizuelno užim.

Uz haljinu koja je rad hrvatske dizajnerice Anite Pokrivač, lijepa Lejla iskombinirala je bež torbicu i sandale na visoku potpeticu u zlatnoj boji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...