REŽISER DINO MUSTAFIĆ STAO UZ NAČELNIKA MANDIĆA: "Namjerno se baca smeće pored kontejnera, to je vid 'subverzije' protivnika 'trojke'!"

Nakon što je danas na društvenoj mreži Facebook načelnik općine Centar Srđan Mandić objavio da neko na Grbavici namjerno baca smeće, oglasio se i bosanskohercegovački reditelj Dino Mustafić te naveo kako je to tačno.

  • Mini market

  • 02. Jun. 2021  03. Jun. 2021

  • 1

- Ovo je tačno. I sam vidim da se pored praznih kontejnera smeće baca namjerno pored. Očito je to vid "subverzije" protivnika Vlade KS i političke "Trojke". Ta je tema nametnuta i na društvenim mrežama kao ilustracija nerada aktuelne vlasti. Treba čistiti! - poručio je Mustafić na svom Twitter nalogu.

Mandić je ranije objavio kako su "ljudi iz Rada pod medijskom paljbom zbog 'neredovnog' odvoza smeća".

- Međutim, evo dokaza da stvari nisu baš takve. Na Grbavici su prije pola sata ispražnjeni kontejneri, a 10 minuta nakon toga imamo ovaj prizor. Neko ovo namjerno radi, pravi negativnu kampanju, ali ćemo mi dobiti ovu bitku. Biće Sarajevo čisto kao suza - napisao je Mandić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...