ČEDOMIR JOVANOVIĆ DEMOLIRAO KIOSK BRZE HRANE?!: Incident na Novom Beogradu, lider LDP-a gađao izlog kamenom!

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom činu, a navodno su posjetioci lokala bili u šoku kada su vidjeli šta im se dešava pred očima.

  • Regija

  • 02. Jun. 2021  03. Jun. 2021

  • 0

Lider LDP Čedomir Jovanović večeras, nešto prije 22 sata demolirao je jedan lokal brze hrane na Novom Beogradu, prenosi "Kurir".

Zasad se ne zna šta je prethodilo ovom činu, a navodno su posjetioci lokala bili u šoku kada su vidjeli šta im se dešava pred očima..

Očevici su ispričali da je Jovanović, pošto se posvađao sa radnicima, uzeo veliki kamen i gađao izlog, koji je polomljen u paramparčad. Policija je na licu mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...