S NJIM NEMA ŠALE: Pogledajte šta se, zapravo, sinoć dogodilo u Beogradu i zbog čega je policija odvezla Čedomira Jovanovića

Nakon sinoćnjeg incidenta u Beogradu, oglasila se i Jelena, supruga Čedomira Jovanovića.

  • Mini market

  • 03. Jun. 2021  03. Jun. 2021

  • 0

Supruga Čedomira Jovanovića Jelena rekla je za beogradske medije da su ga sinoć u blizini zgrade u kojoj žive napali navijači.

- Čeda je izlazio iz auta kada su ga napala dvojica navijača - rekla je Jelena za Nova.rs i dodala da se to već dešavalo.

Čedomira Jovanovića je odvezao džip interventne jedinice FOTO: ATA Images FOTO: ATA Images

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe "Hijene", čiji je vođa bio Velibor Dunjić. Jovanović je prije nekoliko godina imao sukob s Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen.

Lider LDP-a se, kako se navodi, kretao bez obezbjeđenja, a kada su mu navijači prišli, došlo je do koškanja.

Jelena Jovanović nije prisustvovala incidentu, a sada se nalazi u policiji, gdje će dati izjavu.

Nakon incidenta u srijedu uvečer, kada je lider LDP-a Čedomir Jovanović razbio izlog u restoranu brze hrane "Pončo" na Novom Beogradu, njegov advokat Aleksandar Šćekić kazao je za Nova.rs da su Jovanovića napali navijači.

"Vraćao se sa prijateljem i ispred su stajali navijači koji su skandirali navijačke pjesme. On je reagovao kako je reagovao, pitao ih je šta me dirate, a njegova žena je to čula i pozvala je policiju, koja je došla na lice mjesta. Pošto policija nije postupila adekvatno, Jovanovića je to dodatno izrevoltiralo“, kaže Šćekić za Nova.rs i dodao da ga je jedan od navijača gađao stolicom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...