TOTALNI HAOS U IZRAELU: Sudija poništio gol u 117. minuti, a onda je krenula ludnica…

Jedan od igrača čak je u jednom trenutku i razbio bočicu s vodom te pritom polio suca.

  • Šareni svijet

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 0

U dramatičnom finalu izraelskog Kupa Maccabi iz Tel Aviva bio je bolji od Hapoela sa 2:1, i to nakon produžetaka. Iako je Hapoel vodio na poluvremenu pogotkom Altmana, u nastavku susreta Cohen je zabio za Maccabi, što je značilo da se odlazi u produžetak. Tamo je prednost Maccabiju dao Hernandez, ali pravi haos uslijedio je samo tri minute prije kraja susreta.

Hapoel je, naime, u samoj završnici postigao pogodak koji bi značio penale, ali je sudac, nakon što je pregledao snimak čitave situacije kod gola, odlučio da ga i poništiti. Razlog je bio prekršaj na centru igrališta, ali nogometaši i stručni štab Hapoela nisu imali sluha za takvu odluku.

Potom je nastao totalni haos na terenu, gdje su gotovo svi članovi Hapoela izgubili živce i "napali" suca, koji je morao podijeliti i nekoliko crvenih kartona. Jedan od igrača čak je u jednom trenutku i razbio bočicu s vodom te pritom polio suca.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...