KAKVA BOLEST: HDZ u 7 ujutro objavio snimak kako Milanović pada s transportera...

Premijer Hrvatske i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ne miri se s kritikama koje svakodnevno stižu od predsjednika te zemlje Zorana Milanovića.

  • Regija

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 1

Svjedoči tome i reagiranje HDZ-a, koji je jutros u 7 sati na Facebooku objavio snimak iz 2013. godine na kojem se vidi kako tadašnji premijer Zoran Milanović pada s oklopnog vozila Patrije te su ga nazvali iskompleksiranim.

- Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem (koja traje još od poraza na izborima 2016.).

- Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima. Jednako tako, hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor, a nije ga ni čestitao građanima. To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov grad pukim “kolodvorom” i “kasarnom”, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO "Oluje" iz Knina pokazuje još jednom njegov prezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku, dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti - navodi se u HDZ-ovoj objavi.

   

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...